Акціонери затвердили нову стратегію розвитку "МЕГАБАНКУ"

23.10.2015 18:25 | Банк: Мегабанк

/ megabank.net /

Акціонери "МЕГАБАНКУ" одноголосно на своєму засіданні 23 жовтня затвердити стратегію розвитку банку на 2016-2019 рр. Згідно новому документу, банк планує досягти позиціонування і високого ступеня впізнаваності в якості надійного українського банку з іноземним капіталом. Основними цілями банку у найближчі 4 роки будуть: збільшення частки ринку, істотне підвищення показників ефективності діяльності банку, зростання рентабельності активів і акціонерного капіталу.

Одним з пріоритетних напрямків, який, до речі, вже втілюються в життя, є розвиток регіональної присутності банку. Зокрема, вже відкрились нові шість відділень у Києві, а також у Полтаві, Вінниці та Тернополі. Найближчим часом будуть відкриті відділення в Одесі,  Дніпропетровську та Чернігові.

Більш того, серед пріоритетів – збільшення частки кредитів фізичним особам у кредитному портфелі до 16%, а також введення нових сучасних продуктів для фізичних осіб (включаючи преміальні карткові продукти). При цьому основний обсяг операцій банку буде припадати на клієнтів малого та середнього бізнесу з акцентом на кредитування підприємств аграрного сектора і пов'язаних з ним сегментів.

Акціонери та керівництво "МЕГАБАНКУ" переконані, що прийняття і реалізація нової стратегії дасть можливість банку стабільно розвиватися і зміцнювати свою позицію на ринку на тлі пожвавлення економіки у 2016 році, а також у наступні періоди.