Фідобанк і Укрпошта запустили продаж депозитів

20.05.2015 15:50 | Банк: Фідобанк

Фідобанк /
Фідобанк і Укрпошта запустили масштабний проект з продажу банківських депозитів у відділеннях зв'язку по всій Україні. Наприкінці квітня в рамках пілотного етапу проект підтримало центральне відділення Укрпошти в Києві, зараз по завершенні пілотного етапу до проекту приєдналися ще 17 відділень. Тепер клієнти Укрпошти зможуть оформити депозити Фідобанку в 18-ти відділеннях зв'язку в 11 областях України.
 
У відділеннях Укрпошти клієнтам доступне оформлення гривневого вкладу «Поштовий», який відкривається на 3 місяці і забезпечує дохід 23% річних. Мінімальна сума для відкриття вкладу «Поштовий» – 2 000 грн, поповнення вкладу не передбачене. Всі вкладники, які оформляють вклади у відділеннях Укрпошти, автоматично стають учасниками соціальної програми Фідобанку по компенсації комунальних платежів. Виплата тіла і відсотків по вкладу, а також бонусу для компенсації комунальних платежів здійснюється на ощадну картку «Пластик-Фантастик Плюс». Відкриття вкладу та видача картки відбувається за одне відвідування відділення Укрпошти.
 
«Фідобанк продовжує розширювати географію надання своїх послуг за рахунок побудови партнерських мереж. Співпраця з Укрпоштою дозволяє нам бути ближче до клієнтів у тих містах, в яких у банку немає відділень, – говорить Тетяна Надточій, керівник продуктової лабораторії Фідобанку. – Успішні продажі на пілотному етапі проекту показали, що, незважаючи на деяку незвичність оформлення вкладів у відділенні зв'язку, клієнти гідно оцінили зручність такого рішення. Особливу увагу клієнти звертають на компенсацію комунальних платежів, яку ми виплачуємо своїм вкладникам додатково до доходу раз в квартал».
 
На наступному етапі – в період з червня по вересень 2015 року – планується збільшити кількість відділень Укрпошти в проекті в 22 областях України. В ході проекту Фідобанк уважно вивчає відгуки клієнтів і процес продажу депозитів у відділеннях Укрпошти. Надалі продуктовий ряд для продажу у відділеннях зв'язку може бути розширений з урахуванням потреб клієнтів і результатів проекту.