Національний банк України погодив набуття істотної участі в ПАТ «ДІВІ БАНК»

02.03.2016 19:50 | Банк: ДІВІ Банк

/ dvbank.ua /

ПАТ «ДІВІ БАНК» (Банк) повідомляє про надання згоди Національним банком України на набуття істотної участі в Банку новими власниками, а саме: Горбачевським Сергієм Олександровичем, Горбачевським Олександром Антоновичем та Горбачевською Іриною Анатоліївною, які після завершення процесу придбання акцій Банку будуть спільно володіти 82% статутного капіталу Банку. Інші мінорітарні акціонери не матимуть істотної участі в Банку. Відповідну інформацію також розміщено на сайті Національного банку України в мережі Інтернет. 

     Планується, що процес набуття родиною Горбачевських істотної участі в Банку буде завершено в березні 2016 року, внаслідок чого Банком будуть виконані вимоги Національного банку України щодо забезпечення прозорості структури власності, впроваджені Положенням про порядок подання відомостей про структуру власності банку (затверджене постановою Правління НБУ № 328 від 21.05.2015 року).         

   ПАТ «ДІВІ БАНК» зареєстрований в 2011 році, є універсальною банківською установою, учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Статутний капітал Банку складає 253 млн. 700 тис. гривень. Банк має відділення у Києві та Львові, які надають клієнтам повний комплекс банківських послуг.